راهنمای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه

راهنمای خرید بهترین دوربین مداربسته تحت شبکه

از آنجایی امروزه افراد برای بالا بردن امنیت منزل و یا محیط کار خود، از دوربین های مداربسته(Closed-Circuit Television) استفاده می‌کنند؛ خرید دوربین های مداربسته طرفدار زیادی پیدا کرده. انتخاب بهترین و مناسب ترین سیستم دوربین مداربسته با توجه به تنوع دوربین های مداربسته و تغییر تکنولوژی ها کار بسیار مشکلی است. خرید دوربین مداربسته تحت شبکه مناسب برای محل نصب شما و هم خوانی با اهداف شما, نیاز به یک انتخاب دقیق و آگاهانه دارد.
این دوربین ها مدل های مختلفی دارند از جمله دوربین های IP یا همان دوربین مداربسته تحت شبکه و دوربین مداربسته آنالوگ یا HD. هر کدام ازین دوربین ها ویژگی هایی دارند که دانستن قبل از خرید دوربین مداربسته بسیار مهم و ضروری میباشد. در ادامه با ویژگی های انواع دوربین IP آشنا میشویم. از آنجایی که اگر شما اطلاع کافی در زمینه دوربین های مدار بسته تحت شبکه نداشته باشید ممکن است نه تنها که دوربین ها مفید نبوده بلکه باعث زیان هم بشود در نتیچه، در این مقاله از سایت آلتون سیستم، قصد داریم که راهنمای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه را به‌ صورت گام‌ به ‌گام شرح دهیم و شما را به بهترین شکل با ویژگی‌ها، کاربردها، نکات قبل از خرید، مزایا و معایب آن‌ها آشنا کنیم.

دوربین مداربسته تحت شبکه چیست؟

در همین آغاز راهنمای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه لازم است که مهم‌ترین و ابتدایی‌ترین موضوع را مورد بررسی قرار دهیم تا بیشتر از پیش با این نوع از دوربین‌ها آشنا شوید. معمولاً بیشتر افراد با این سؤال مواجه می‌شوند که دوربین مداربسته تحت شبکه چیست؟ در پاسخ به این دسته از افراد باید گفت که دوربین تحت شبکه هم نوعی از دوربین‌های مداربسته است که از آن برای نظارت و تأمین امنیت مکان‌های مختلف استفاده می‌کنند.

این نوع از دوربین‌ها برخلاف دوربین‌های مداربسته توربو اچ‌دی(دوربین مداربسته آنالوگ) که اطلاعات را از طریق کابل انتقال می‌دهند؛ برای انتقال اطلاعات از پروتکل شبکه استفاده می‌کند. در واقع می‌توان گفت که دوربین مداربسته تحت شبکه به‌نوعی یک کامپیوتر کوچک به‌حساب می‌آید که این قابلیت را دارد تا پردازش تصاویر را در خود دوربین انجام دهد.

در ابتدا برای نظارت و تأمین امنیت مکان‌های مختلف فقط از دوربین‌های مداربسته آنالوگ استفاده می‌کردند. اما با مرور زمان جای خود را به دوربین‌های مداربسته تحت شبکه دادند. دلیل این امر هم این بود که دوربین‌های تحت شبکه در مقایسه با دوربین‌های آنالوگ برتری بسیار زیادی داشتند.

مزایای دوربین مداربسته تحت شبکه

در دومین قدم از راهنمای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه، مزایای این نوع از دوربین‌ها را بررسی خواهیم کرد تا به نتیجه مطلوبی برسید که چرا بیشتر افراد از این نوع دوربین‌ها استفاده می‌کنند. مزایای بسیار خوبی که دوربین‌های مداربسته تحت شبکه دارند؛ باعث شد که در کمترین زمان جای دوربین‌های آنالوگ را بگیرند و به‌خوبی در میان افراد به محبوبیت برسند. در ادامه به 10 ویژگی مهم این دوربین ها اشاره میکنیم.

مزایای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه(ip)
6 مزایای مهم دوربین های تحت شبکه هنگام خرید و بررسی

1-عدم استفاده از کابل‌های کواکسیال

همان‌طور که گفتیم؛ در ابتدا افراد مجبور بودند برای برقراری امنیت و نظارت بر مکان خاصی از دوربین‌های مداربسته آنالوگ استفاده کنند. یکی از ویژگی این دوربین‌ها این بود که برای انتقال تصاویر و صدا از دو کابل کواکسیل جدا از هم استفاده می‌کردند. انتقال صدا و تصاویر به کمک کابل کواکسیال معایب خاص خود را داشت به همین دلیل افرا از دوربین‌های مداربسته تحت شبکه استقبال بیشتری به عمل آوردند.

کسانی که طراحی و ساخت دوربین مداربسته تحت شبکه را بر عهده داشته‌اند؛ تغییری اساس در انتقال تصاویر و صدا انجام داده‌اند. آنها برای انتقال صدا و تصاویر کابل کواکسیال را کنار گذاشته و این کار را از طریق وای‌فای و اینترنت انجام می‌دهند. این تغییرات باعث شده که کیفیت صدا و تصاویر با سرعت و کیفیت بیشتری به افراد برسند.

2-هوشمند بودن دوربین آی پی(ip)

یکی دیگر از مزایای بسیار عالی دوربین‌های مداربسته تحت شبکه که باعث می‌شود برتری خاصی نسبت به سایر دوربین‌ها داشته باشند؛ هوشمند بودن دوربین است. این مزیت امکانات بیشتری را در اختیار افراد قرار داده تا نظارت بهتری به محیط مورد نظر داشته باشند.

یکی از ویژگی‌های هوشمند بودن دوربین‌های تحت شبکه این است که توانایی فشرده‌سازی فیلم‌های ضبط شده را دارند. به همین دلیل است که آنها را به یک رایانه کوچک تشبیه می‌کنند. قابلیت برنامه‌ریزی یکی دیگر از ویژگی‌های هوشمند بودن این نوع از دوربین‌ها است. با برنامه‌ریزی‌کردن دوربین‌های مداربسته تحت شبکه، می‌توان تجزیه‌وتحلیل تصاویر را بهر انجام داد. قابلیت هوشمند بودن دوربین‌های تحت شبکه، ویژگی‌های دیگری هم دارد که مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

  • توانایی تشخیص دود
  • توانایی تشخیص حرکت
  • قابلیت تشخیص افراد
  • قابلیت شمارش افراد
  • دنبال‌کردن رنگ‌های خاص
  • امکان تشخیص، کاهش و یا ناپدید شدن چیزی و هشدار آن به کاربر

3-قابلیت دسترسی از راه دور به دوربین

همان‌طور که گفتیم؛ در دوربین‌های مداربسته تحت شبکه به‌جای استفاده از کابل کواکسیال، از اینترنت و وای‌فای برای ارسال تصاویر و صدا استفاده می‌شود. همین امر باعث شده که کاربران دیگر دغدغه‌ای بابت دریافت تصاویر در زمان‌ها و مکان‌های مختلف نداشته باشند.

کسانی که از دوربین مداربسته تحت شبکه برای انجام کارهای خود استفاده می‌کنند؛ می‌توانند در هرکجا و هر زمانی که بخواهند؛ دسترسی کامل به این تصاویر داشته باشند. همین امر باعث شده که بیشتر افراد برای ازبین‌بردن دغدغه‌ها و استرس خود، اقدام به خریداری این نوع از دوربین‌ها بکنند. برای مثال: مدیران یک شرکت که برای جلسات و کنگره‌ها باید به جاهای مختلف سفر کنند؛ با استفاده از این دوربین‌ها در تمام طول مسیر می‌توانند نظاره‌گر فعالیت کارمندان خود باشند.

4-عدم محدودیت در افزایش دوربین‌ها

برای اینکه تمام فضای خانه و یا محل مورد نظر توسط دوربین‌ها پوشش داده شود؛ نیاز به تعداد مشخصی دوربین است که این تعداد را خود افراد و یا متخصصان این حوزه می‌توانند تعیین کنند. بعض از مکان‌ها به دلیل کمبود مساحت فقط با چند دوربین می‌توان تمام فضای آن را پوشش داد؛ اما بسیاری از ادارات و سازمان‌ها به دلیل وسعت زیاد آنها، دوربین‌های زیادی برای پوشش فضا لازم است.

افزایش تعداد دوربین‌ها در دوربین‌های مداربسته تحت شبکه به پهنای باند سیگنالی بستگی دارد. اگر این پهنای باند اجازه بدهد؛ کاربران می‌توانند تعداد زیادی دوربین در محل مورد نظر خود نصب کنند. معمولاً افراد در هنگام خرید دوربین مداربسته با کارشناسان هماهنگ کرده و تعداد دوربین‌ها را با پهنای باند هماهنگ می‌کنند.

5-مدیریت آسان فیلم‌های ضبط شده

استفاده از دوربین مداربسته آنالوگ، دغدغه‌های زیادی برای افراد ایجاد کرده بود. این نوع از دوربین‌ها دسترسی به فیلم‌های ضبط شده را با مشکل مواجه می‌کرد. یعنی اگر می‌خواستید که روی تصویر زوم کنید؛ با مشکل افت کیفیت مواجه می‌شدید. همین امر باعث شده بود که افراد متخلف خیلی راحت کار خود را انجام دهند.

اما دوربین‌های مداربسته تحت شبکه این مشکل را به‌خوبی حل کردند. کاربرانی که از این نوع دوربین‌ها خریداری می‌کنند؛ می‌توانند به تمام نسخه‌ها دسترسی داشته باشند و بازپخش آنها را نگاه کنند. همچنین با زوم کردن تصاویر کیفیت آنها کاهش نمی‌یابد و به‌راحتی می‌توان تصویر افراد را در داخل دوربین مشاهده کرد.

6-کیفیت بالا در تصاویر ضبط شده توسط دوربین تحت شبکه

در دوربین‌های مداربسته بسیار مهم است که دوربین تصاویر را چگونه ضبط می‌کند و با چه کیفیتی در دسترس افراد قرار می‌دهد. دوربین‌های مداربسته تحت هیچ احتیاجی به تبدیل تصاویر از حالت آنالوگ به دیجیتال نیست؛ چون در این نوع از دوربین‌ها تصاویر به‌صورت دیجیتال ضبط می‌شوند. دوربین‌های تحت شبکه تصاویر را با کیفیت بسیار بالاتر و انتقال آنها را با سرعت بیشتری انجام می‌دهد. به همین دلیل است که در این دوربین‌ها تصاویر با وضوح بالاتری دریافت می‌شود.

7-تعامل با سایر سیستم‌ها

تعامل با سایر سیستم‌ها از دیگر مزایای کاربردی دوربین مداربسته تحت شبکه است. این نوع از دوربین‌ها برای برقراری ارتباط از بستر شبکه استفاده می‌کنند. به همین دلیل توانایی برقراری ارتباط با سایر سیستم‌های موجود در شبکه را دارند. برای مثال: دوربین های ip می‌تواند به سیستم صوتی موجود در شبکه وصل شود. درصورتی‌که مشکل خاصی پیش بیاید؛ دوربین اطلاعات را به سیستم صوتی ارسال کرده و در صورت تشخیص، سیستم صوتی به هشدار در می‌آید.

8-در صورت نیاز می‌توان تعداد سیستم‌های موجود در شبکه را افزایش داد

دوربین‌های مداربسته تحت شبکه می‌توانند به‌راحتی اضافه شوند و برای این کار فقط به یک کابل شبکه نیاز است. دیگر نیازی نیست برای سایر قسمت‌ها مانند انتقال صوت و یا تصویر از کابل‌های جدا یا همان کابل کواکسیال استفاده کرد. همین امر باعث شده که افراد بتواند به‌راحتی و در هر زمانی که خواستند؛ شبکه را گسترش دهند. شاید بعضی از افراد با این سؤال مواجه شوند که آیا گسترش شبکه در ساختار کلی تغییری ایجاد نخواهد کرد؟ در جواب این دسته از افراد باید گفت که گسترش شبکه هیچ تغییری در ساختار کلی ایجاد نمی‌کند.

9-گسترش دوربین تحت شبکه از نظر اقتصادی به‌صرفه است

شاید بسیاری از افراد تصور کنند که چون مزیت‌های دوربین مداربسته تحت شبکه بیشتر است و طرف‌داران بیشتری نسبت به دوربین‌های مداربسته آنالوگ دارد؛ پس باید قیمت بیشتری داشته باشد. اما بهتر است بدانید که این افراد کاملاً اشتباه تصور می‌کنند. تجهیزات دوربین‌های مداربسته تحت شبکه، از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر هستند.

با اینکه دستگاه DVR به نسبت دستگاه NVR ارزان‌تر است؛ اما در دوربین‌های مداربسته تحت شبکه باید قابلیت‌های دیگری مانند زوم کردن با رزولوشن بالا وجود دارد. همچنین منطقه بزرگ‌تری را به نسبت بقیه دوربین ها پوشش می‌دهند. در مدل های دیگر انواع دوربین باید در یک مکان مشخص نصب شوند و به‌صورت مستقیم به DVR وصل شوند. پس می‌توان گفت که گسترش یک سیستم دوربین مداربسته آنالوگ در مقایسه با سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه پرهزینه‌تر است.

10-نصب آسان دوربین‌های تحت شبکه

دوربین‌های مداربسته تحت شبکه انرژی خود را از کابل شبکه تأمین می‌کنند. این قابلیت دوربین را Power over Ethernet یا به‌اختصار POE می‌نامند. دوربین‌های تحت شبکه به دلیل داشتن این ویژگی، نصب آسان‌تری دارند. همین امر باعث شده که زودتر از سایر دوربین‌ها راه‌اندازی شوند. همچنین برای انجام این کار نیازی به پرداخت هزینه اضافی نیست.

معایب دوربین مداربسته تحت شبکه

تمام مزایای خوبی که از دوربین‌های مداربسته تحت شبکه ذکر کردیم؛ تنها قسمتی از ماجرا است. در راهنمای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه، باید از معایب این دوربین را هم بیان کرد تا افراد بهتر و کامل‌تر با آنها آشنا شوند. معایب دوربین تحت شبکه به نسبت مزایای آن بسیار کم هستند. اما به‌هرحال باید آنها را ذکر کرد. از جمله مهم‌ترین معایب دوربین مداربسته تحت شبکه، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

معایب استفاده از دوربین مداربسته تحت شبکه
3 ایراد برای خرید دوربین های آی پی

1-احتیاج به تجهیزات جانبی دیگر

همان‌طور که گفتیم؛ دوربین‌های مداربسته تحت شبکه توانایی ذخیره‌سازی تصاویر را دارند و علاوه‌برآن می‌توانند آنها را پردازش کنند. انجام این کار احتیاج به تجهیزات اضافه‌تری دارد که این امر هزینه بیشتری را روی دست خریداران می‌گذارد. اما قطعاً این هزینه‌ها در قبال تمام این کارها ارزش خود را خواهد داشت.

2-امنیت کمتر

یکی از موارد مهمی که در زمینه خرید دوربین‌های مداربسته تحت شبکه وجود دارد؛ میزان امنیت اطلاعات است. باتوجه‌به اینکه دوربین‌های تحت شبکه برای انتقال اطلاعات از یک کابل مشخص استفاده می‌کنند و اطلاعات با استفاده از بی‌سیم ایجاد می‌شوند؛ هکرها می‌توانند به‌راحتی تمام اطلاعات را به دست بیاورند. با اینکه این امر یک عیب برای دوربین‌های تحت شبکه به‌حساب می‌آید؛ اما این مشکل قابل‌حل است. رمزنگاری کردن دوربین‌های مداربسته مانع از این می‌شود که هکرها اطلاعات دوربین را به دست بیاورند.

3-فضای ذخیره‌سازی مورد نیاز

احتیاج به فضای ذخیره‌سازی بیشتر از دیگر معایب دوربین مداربسته تحت شبکه به‌حساب می‌آید. در این مدل از دوربین‌ها اطلاعات فشرده‌سازی نخواهد شد. به همین دلیل برای ذخیره‌سازی آنها به فضای بیشتری نیاز است.

قبل از خرید دوربین مداربسته تحت شبکه، باید به چه نکاتی توجه کرد؟

در ادامه راهنمای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه نوبت به نکات قبل از خرید دوربین می‌رسد. امروزه برندهای مختلفی در بازار وجود دارند که هرکدام مشخصات و ویژگی‌های خاص خود را دارند. کسانی که می‌خواهند برای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه اقدام کنند، باید به نکات و مشخصات بسیار مهمی دقت کنند. داشتن اطلاعات کافی درباره این مشخصات باعث می‌شود که دوربین مناسبی را خریداری کنند و بعداً با پشیمانی روبرو نشوند. تعداد مشخصات و نکاتی که باید به آنها توجه شود زیاد هستند؛ اما از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

4 نکته مهم هنگام خرید دوربین مداربسته تحت شبکه
نکات مهم قبل از خرید دوربین مدابسته تحت شبکه

رزولوشن و کیفیت تصویر

به عنوان یک راهنما خرید دوربین مداربسته باید گفت که یکی از مهم ترین نکات توجه به رزلوشن دوربین ها است. معمولاً رزولوشن دوربین‌ها باهم فرق دارد که همین امر باعث شده کیفیت تصاویر متفاوت‌تر باشد. بعضی از افراد نیاز دارند که تصاویر گرفته شده توسط دوربین بسیار باکیفیت باشد و بعضی دیگر نیازی به این‌همه کیفیت ندارند. شناخت رزولوشن‌ها باعث می‌شود که کیفیت مناسب خود را پیدا کنید. رزلوشن های دوربین ها می توانند به صورت های زیر باشند:

  • رزولوشن SVGA: این دوربین ها درای کیفیت تصویری 50 درصد بالاتر نسبت به SD دارند ضمن آن که از نظر قمیتی نیز ارزان

هستند ولی دوربینی مدرن محسوب می شوند.

  • رزولوشن HD: دوربین های با این نوع رزلوشن کیفیت تصویر بسیار بهتری نسبت به دو مورد قبل دارند دوربین های HD

(1080p,720p) از نظر کیفیت تصویر مشابه هم هستند.

  • زولوشن 2 مگاپیکسلی یا رزولوشن 3/1 مگاپیکسل: این دوربین ها مشابه دوربین های HD هستند اما برای مکان هایی که دید وسیعی دارند پرکاربرد هستند
  • رزولوشن 3 مگاپیکسل یا 5 مگاپیکسل: دوربین هایی مناسب برای مناطق بزرگ که دارای نور یکنواخت نیز هستند. این دوربین جزییات تصاویر محیط را به خوبی نشان می دهند اما در نورهای کم یا زیاد عملکرد خوبی ندارند.

عملکرد دوربین در نور کم

همان‌طور که می‌دانید؛ دوربین‌ها را در مکان‌های مختلفی نصب می‌کنند که هرکدام از آن مکان‌ها از نظر میزان نوردهی شرایط متفاوتی دارند. طبیعتاً باید دوربین خریداری شده باید به نحوی باشد که با شرایط محیط سازگار باشد و بتواند تصاویر را در بهترین کیفیت ضبط کند.

بسیاری از مکان‌ها دوربین‌ها را برای نظارت 24 ساعته می‌خواهند. این یعنی که در بعضی از مواقع برای مدتی طولانی نور محیط کم می‌شود و دوربین‌ها باید در چنین شرایطی کار خود را انجام دهند. پس با این شرایط، در انتخاب دوربین مداربسته تحت شبکه باید به عملکرد دوربین در نور کم دقت زیادی داشته باشند. در انتخاب دوربین‌های مناسب در نور کم یا همان دوربین‌های شب/روز، باید به موارد زیر توجه کرد.

  • اطمینان حاصل کنید که در دوربین موردنظر فیلتر برش مکانیکی وجود دارد.
  • همیشه دوربین‌های 720P یا 1.3MP را به دوربین‌هایی که رزولوشن بالایی دارند ترجیح دهید. چون رزولوشن بالا عملکرد در نور کم کاهش می‌یابد.
  • کسانی که به عملکرد در نور کم ‌اهمیت بسیار زیادی می‌دهند؛ بهتر است که از دوربین‌های SD یا SVGA استفاده کنید.

فاصله کانونی ثابت یا متغیر

فاصله کانونی دوربین یکی دیگر از موارد بسیار مهم است که در مواقع مختلف کاربرد بسیار زیادی دارد. کسانی که می‌خواهند در کار نظارتی بهترین عملکرد را داشته باشند؛ باید به مسئله فاصله کانونی ثابت یا متغیر توجه کنند. لنزهایی که دارای فاصله کانونی ثابت هستند؛ دارای قیمت پایین‌تری هستند و معمولاً در دوربین‌های ارزان مورداستفاده قرار می‌گیرند. همان‌طور که از اسم آنها مشخص است؛ فاصله کانونی در این دوربین‌ها ثابت است و تغییری نخواهد کرد. برای تنظیم میدان دید در این نوع لنزها، باید دوربین را به عقب و جلو جابه‌جا کرد.

اما لنزهایی که فاصله کانونی متغیر دارند؛ عملکردی متفاوت‌تر دارند و طبیعتاً دارای قیمت بالاتری هستند. این نوع از دوربین‌ها برای مکان‌هایی مناسب هستند که در بعضی مواقع لازم است فاصله کانونی تغییر کند. این نوع از لنزها امکان تنظیم میدان دید را به کاربر می‌دهند.

توجه به F-STOP

F-STOP تعیین‌کننده عملکرد دوربین در نور کم را بر عهده دارد. کاربر باید به طور مرتب F-STOP را کنترل کنند. هرچه F-STOP بزرگ‌تر باشد؛ نور کمتری از لنز عبور خواهد کرد. با کم‌شدن نور دوربین عملکرد ضعیفی از خود نشان خواهد داد. این مسئله یکی از موارد تاثیرگذار بر قیمت دوربین مداربسته تحت شبکه است. اصولاً F-STOPها دارای مواردی به‌صورت زیر هستند.

  • دیافراگم: دیافراگم دریچه‌ای است که اجازه ورود و خروج نور از طریق لنز به دوربین را می‌دهد. دیافراگم 4 نوع مختلف دارد که شامل ثابت، دستی، اتوماتیک و P می‌شوند. دوربین‌های مدل‌بالا اصولاً از دیافراگم نوع P یا اتوماتیک استفاده می‌کنند.
  • سرعت شاتر: نمی‎توان شاتر را بخشی از لنز در نظر گرفت؛ اما روی قرارگرفتن سنسور در معرض نور تأثیر زیادی می‌گذارد.

7 تا از بهترین برند های دوربین مداربسته تحت شبکه
در کشور ایران تا کنون بیش از 100 برند دوربین مداربسته موجود می باشد. که 7برند از بهترین برند ها در این حوضه هستند که این برند ها به ترتیب برتری شامل:

  • هایک ویژن
  • های لوک
  • داهوا
  • یونی ویو
  • سونی
  • پاناسونیک
  • بوش

چنانچه قصد خرید دوربین مداربسته آی پی را داشته باشید حتما این سوال برایتان پیش می آید که بهترین برند دوربین مداربسته IP موجود در بازار در سال 2020 کدام است؟ بنابراین در ادامه برند هایی که صرفا هدف و تمرکز خود را بر روی دوربین های مدار بسته تحت شبکه گذاشتند که در ادامه این مقاله آنها را بررسی خواهیم کرد.

برند داهوا (Dahua)
شرکت داهوا همواره در جستجوی بهترین راه حل های ممکن و جدیدترین تکنولوژی ها است و همواره حدود 10 درصد از سود فروش سالانه خود را در جهت تحقیق و توسعه اختصاص داده است.

نقاط قوت و ضعف این برند

از بارزترین ویژگی آن میتوان گفت که این دوربین ها تخصصی بر روی دوربین های تحت شبکه کار میکند.
ارائه تصاویر با کیفیت
همچنین امکان دسترسی به تصاویر با کیفیت آن هم از راه دور
سیگنال تصویری قدرتمند

و از نقاط ضعف آن میشود به:

محدودیت در پهنا باند
قیمت نسبتا بالا آن

برند یونی ویو (Uniview)
این برند توانسته در سیستم های امنیتی حفاظتی در جهان جایگاه خوبی پیدا کند. یونی ویو برندی قدرتمند در دوربین مداربسته IP است. برند یونی ویو سعی دارد با ارائه محصولات حرفه ای، پیشرفته و مطمئن در صنعت امنیت نظارتی، همواره در صدر جدول بهترین ها قرار گیرد.

نقاط قوت برند یونی ویو

مکان جستجوی هوشمند
پشتیبانی از تکنولوژی Power Over Ethertnet یا همان (POE)
پشتیبانی از تکنولوژی فشرده سازی U-Code
دارای تکنولوژی Plug& Play

برند سونی (Sony)
شرکت سونی بزرگ‌ترین تولیدکننده دوربین‌ مداربسته در دنیا است و در این بخش توانسته خوش بدرخشد. از این رو در بخش قطعات و تجهیزات جانبی بسیار رضایت بخش عمل کرده است.

نقاط قوت برند سونی
نصب آسان
کیفیت بالای ضبط
نسنبت به دوربین های مداربسته تحت شبکه دیگر برندها پیچیدگی کمتری دارد
قابلیت صدای دو طرفه در دوربین

نقاط ضعف برند سونی
کیفیت تصویر پایین آن
قیمت نسبتا بالا

برند پاناسونیک (Panasonic)
برند پاناسونیک، در بخش دوربین های مداربسته تلاش کرده است با حذف دوربین های آنالوگ و تمرکز بیشتر بر روی دوربین های تحت شبکه، دوربین های قوی و با کیفیتی ارائه دهد.

نقاط قدرت و ضعف این برند
دید در شب فوق العاده
زاویه باز دوربین
سنسور تصویر با حساسیت بالا
تصویر برداری با 60 فرم بر ثانیه (کیفیت عالی)

و از نقاط ضعف آن
قیمت بالا
محدودیت پهنای باند

شکل ظاهری دوربین های تحت شبکه(آی پی)

شکل ظاهری انواع دوربین تحت شبکه
بررسی 5 شکل ظاهری دوبین های ip

دوربین‌های مداربسته تحت شبکه دارای شکل‌های مختلفی هستند. به همین دلیل توجه به‌ظاهر دوربین هم یکی از مشخصاتی است که باید به آن توجه کرد. این دوربین‌ها از لحاظ ظاهری به چند دسته مختلف تقسیم می‌شوند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

دوربین مداربسته دام یا Dome

دوربین مداربسته دام یا Dome، معمولاً از این دوربین‌ها در ادارات و اماکن مسکونی مسقف نصب و استفاده می‌کنند. کیفیت این نوع از دوربین‌ها متوسط است و به‌خاطر قیمت مناسبی که دارند بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.برای خرید دوربین مداربسته اسپید دام تحت شبکه کلیک کنید.

دوربین مداربسته باکس یا BOX

دوربین مداربسته باکس یا BOX، کسانی که به دنبال دوربین‌هایی باکیفیت تصویر متوسط روبه بالا هستند؛ این نوع از دوربین‌ها انتخاب بسیار مناسبی هستند. معمولاً دوربین‌های باکس بدون لنز هستند و بر اساس محیطی که در آن قرار می‌گیرد و یا انتخاب کاربر، لنز متناسب آن انتخاب می‌شود.

دوربین مداربسته بولت

دوربین مداربسته بولت، از این نوع دوربین‌ها بیشتر در فضاهای باز استفاده می‌کنند. دوربین‌های مداربسته بولت، دارای لنز ثابت و در بعضی از مدل‌ها متغیر هستند. این دوربین دارای محافظ فلزی است؛ به همین دلیل از آن در شرایط آب‌وهوایی مختلفی استفاده می‌کنند.

دوربین مداربسته گنبدی

دوربین مداربسته گنبدی، استفاده از دوربین مداربسته گنبدی در میان افراد بسیار رایج است. این نوع از دوربین‌ها ثابت هستند؛ اما با استفاده از یک محافظ گنبدی شکل پوشانده شده‌اند. قیمت آنها هم تقریباً بالا است.

دوربین مداربسته فشنگی

دوربین فشنگی، یکی دیگر از دوربین‌های محبوب به شمار می‌آیند که دارای روشنایی از جنس مادون‌قرمز هستند. این نوع از دوربین‌ها برای محیط‌های نور کم و تاریک بسیار مناسب هستند.

پشتیبانی از قابلیت POE

کاربران در هنگام خرید دوربین‌های مداربسته تحت شبکه باید توجه ویژه‌ای به وجود قابلیت POE داشته باشند. وجود POE مسئله تغذیه دوربین‌ها را بسیار ساده می‌کند. کاربران در بسیاری از اوقات به‌جای استفاده از یک منبع تغذیه با ولتاژ پایین و کابل‌کشی مجزا، از دوربین‌هایی با قابلیت POE استفاده می‌کنند.

بودجه در نظر گرفته برای خرید دوربین تحت شبکه

بودجه برای خرید دوربین مدار بسته تحت شبکه
اگر قصد خرید دوربین مدار بسته تحت شبکه را دارید ابتدا بودجه خود را مشخص کنید.

اساسی‌ترین موضوع در راهنمای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه، بودجه در نظر گرفته برای خرید آن است. کاملاً مشخص است که دوربین‌های مداربسته تحت شبکه انواع مختلفی دارند و هرکدام از آنها در مدل‌های مختلفی تولید می‌شوند. مدل‌های مختلف دوربین تحت شبکه دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های مختلفی هستند؛ به همین دلیل قیمت‌های مختلفی روی آنها گذاشته می‌شود.

کسانی که قصد خریداری دوربین مداربسته تحت شبکه را دارند؛ ابتدا باید بودجه خود را مشخص کنند و سپس بر اساس میزان بودجه خود مدل موردنظر را انتخاب کنند. معمولاً به‌خاطر شرایط اقتصادی قیمت دوربین‌های مداربسته بالا و پایین می‌رود. افراد برای اطلاع از قیمت دوربین ip، باید به فروشگاه‌ها و سایت‌های معتبر مراجعه کنند. سایت آلتون سیستم یکی از بهترین و معتبرترین فروشگاه‌های کشور در این زمینه است. کسانی که می‌خواهند برای منزل یا محیط کار خود دوربین مداربسته تحت شبکه خریداری کنند؛ با مراجعه به آلتون سیستم می‌توانند بهترین و مناسب‌ترین خرید را انجام دهند.

سخن نهایی

در نهایت با توجه به نکات فوق می توان نتیجه گرفت که ایتدا هدف خود را از خرید دوربین مداربسته تحت شبکه مشخص کنید. نسبت به هدف خود کیفیت مورد نظر و مدت ضبط را مشخص نمایید و در نهایت با توجه به بودجه خود, استاندارد مناسب دوربین مداربسته و لنز مناسب را انتخاب نمایید. بودجه شما یک نکته کلیدی در انتخاب سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه است. اگر قیمت دوربین مداربسته در اولویت بعد از کیفیت قرار دارد سیستم های دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) یک انتخاب هوشمندانه می باشد.
در این مقاله راهنمای خرید دوربین های ای پی را به طور کامل شرح دادیم تا با استفاده از آن بهترین و مناسب ‌ترین دوربین را انتخاب کنید. اگر درباره دوربین مداربسته تحت شبکه سوالی دارید؛ از طریق بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

به پست امتیاز دهید (سمت چپ 5 ستاره)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =