تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته چیست؟

تکنولوژی ANR (Automatic Network Replenishment)

همانطور که واقف هستید هر یک از تکنولوژی ها و قابلیت های دوربین های مدار بسته یک کارایی خاصی را انجام میدهد که به نوعی هر کدام از این قابلیت ها در مواقع ضروری نیاز ما را برطرف می سازد یکی از آنها تکنولوژی ANR هست. حالا ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که تکنولوژیANR چیست؟
در یک توضیح و مثال واضح بهتر است بگوییم که تصور کنید که در محلی که دوربین را نصب کرده‌اید، حادثه‌ای مانند یک سرقت صورت گرفته است. در این حالت، اولین کاری که انجام می‌دهید این است که به سراغ دوربین‌های مداربسته رفته و تصاویر ذخیره شده را بررسی کنید. اما اگر متوجه شوید که ذخیره سازی در دوربین به دلیل قطع اتصال یا توسط یک عامل انسانی مختل شده است، چه کاری باید انجام دهید؟ در چنین مواقعی، تکنولوژی ANR ( Auto Network Redundancy) در دوربین مداربسته به کمک شما خواهد آمد. به صورت خلاصه تکنولوژی ANR روی دوربین های مداربسته این امکان را فراهم میکنم که به هر دلیلی که دوربین با دستگاه ضبط ویدئویی قطع ارتباط کرد، اطلاعات روی کارت حافظه (کارت SD) ذخیره میشود.
اگر می‌خواهید امنیت محلی را که دوربین مداربسته خود را در آنجا نصب کرده‌اید افزایش دهید، بهتر است با این قابلیت آشنا شوید. در ادامه این مطلب سعی می‌کنیم تا هرآنچه را که درباره تکنولوژی ANR لازم است بدانید بررسی کنیم.

منظور از تکنولوژی ANR چیست؟

تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته چیست؟

تکنولوژی ANR (Automatic Network Replenishment) در دوربین‌های مداربسته قابلیت بروزرسانی خودکار شبکه و ضبط تصاویر است. یعنی زمانی که این قابلیت را در دوربین مداربسته فعال کنید، دوربین در صورت قطع ارتباط با دستگاه ضبط کننده همچنان به ذخیره تصاویر روی کارت حافظه ادامه می‌دهد. در نتیجه دوربین مداربسته ANR مانند یک دستگاه مستقل کار کرده و اختلال یا کار نکردن دستگاه ضبط DVR را جبران می‌کند.

پس از رفع اختلال یا نقص بوجود آمده، هر زمان که ارتباط دوربین با منبع تغذیه برقرار شود، تصاویر بک‌آپ یا کپی شده به دستگاه ضبط کننده فرستاده خواهد شد و به آن دسترسی دارید. یعنی تأخیری را که در اثر اختلال و قطعی ارتباط ایجاد شد، توسط خود دوربین جبران می‌کند و تصاویری را که در این بازه زمانی باید ثبت می‌شد، در اختیار شما قرار خواهد گرفت. با این تفاسیر، استفاده از این تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته برای ارتقای امنیت یک مکان مشخص شده، ضروری است.

ارسال اطلاعات ANR

ANR به هیچ گونه رابط شبکه ای نیاز ندارد و دوربین می تواند بعنوان یک دستگاه مستقل عمل نموده و عدم کارکرد دستگاه ضبط را جبران کند. پس از رفع نقص ایجاد شده زمانی که ارتباط دستگاه NVR مجددا برقرار می شود دوربین بکاپی از اطلاعات خود را از روی کارت حافظه به NVR می فرستد و گپ ایجاد شده در تصاویر را در آن بازه زمانی پر می کند.

کاربردهای تکنولوژی ANR

در خصوص کاربردهای این تکنولوژی نیز بد نیست بدانید که تکنولوژی ANR در واقع سبب می شود تا امکان استفاده از دوربین های مداربسته بسیار بهتر و راحت تر شود. برای آن که نسبت به کاربردهای این نوع از دوربین ها و این فناوری اطلاعات بیشتری به دست آورید این بخش را مطالعه کنید.

  • داشتن تصویر در تمام حالت ها

مسلما زمانی که برق قطع می شود و یا زمانی که ارتباط بین دوربین و ANR از بین می رود، احتمال آن که دوربین نتواند دیگر تصاویر مورد نظر ما را ضبط کند بسیار بالا می رود. برای حل این مشکل از فناوری ANR استفاده می کنند که اهمیت بسیار زیادی نیز دارد و می تواند ضبط تصاویر را از متوقف شدن نجات دهد.

  • کنترل در تمام زمان ها

با وجود این فناوری می توانید در تمام زمان های مورد نظر خودتان، محیطی که دوربین مداربسته نصب است را مورد بازرسی و بازبینی قرار دهید. در چنین شرایطی می توانید کنترل بسیار بیشتری نیز بر روی محیط و افرادی که در آن محیط قرار دارند، داشته باشید.

دلایل احتمالی اختلال در ارتباط بین دوربین و دستگاه ضبط

حالا که می‌دانیم کاربرد تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته برای مواقعی است که ارتباط بین دوربین و منبع ضبط تصاویر دچار اختلال یا قطعی شود، بیایید ببینیم که این مشکل به چه دلایلی ممکن است رخ دهد:

  • بروز اشکال در عملکرد سوییچ شبکه به دلیل نوسان برق، امواج مخابراتی و …
  • اختلال در کارکرد دستگاه به دلیل نصب یا تنظیمات اشتباه
  • بروز خطا در سیم‌کشی شبکه یا وارد شدن ضربه به دستگاه
  • از کار افتادن دستگاه NVR

نحوه راه‌اندازی تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته

برای این که بتوانید عملکرد تکنولوژی ANR را در دوربین مداربسته تنظیم کنید، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • وارد بخش “Web Configuration” شوید.
  • در این قسمت، روی “Storage” کلیک کنید.
  • وارد منوی “Schedule settings” شده و در سپس این بخش گزینه “Advanced” را انتخاب کنید.
  • گزینه “Enable ANR” را انتخاب کرده و تیک آن را فعال کنید.

با دنبال کردن این مراحل، قابلیت ANR بصورت خودکار روی دوربین یا دوربین‌های مختلف اعمال می‌شود. شما می‌توانید این قابلیت را روی هر تعداد دوربین مداربسته که می‌خواهید فعال کنید؛ به شرطی که تمام آن‌ها به کارت حافظه مجهز باشند. با فعال کردن گزینه “pre-record” نیز می‌توانید حداکثر کارآیی را در دوربین‌ها داشته باشید. زمانی که این قابلیت را فعال می‌کنید، دوربین‌ها درست قبل از قطع ارتباط با دستگاه ضبط شروع به ثبت تصاویر می‌کنند. حتی اگر شخصی به طور عمدی اقدام به خراب کردن دستگاه کرده باشد، می‌توانید آن را شناسایی کنید.

نکاتی برای استفاده از تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته

در دوربین‌های مداربسته برای ثبت و ذخیره ویدئوها از یک دستگاه ضبط استفاده می‌شود که اگر به هر دلیلی دچار اختلال شود، تکنولوژی ANR به ادامه کار کردن دوربین‌ها کمک می‌کند. این قابلیت به کمک کارت‌های حافظه کار می‌کند. اما در صورتی که به برق متصل نباشد هم نمی‌توان از آن استفاده کرد. در واقع یک دوربین مداربسته چه به قابلیت ANR دسترسی داشته باشد یا نه، بدون اتصال برق عملاً هیچ کارایی ندارد.

دوربین‌هایی که در یک مکان مشخص نصب شده و کار می‌کنند، بدون دسترسی و اتصال به برق نمی‌توانند کار کنند. این برق می‌تواند به شیوه‌های مختلفی برای دوربین تأمین شود. در صورت بروز خرابی، خاموشی و یا نرسیدن برق به دستگاه ضبط ویدئویی NVR دوربین‌ها هم خاموش شده و کار نمی‌کنند. برای اطمینان از این مسئله، می‌توانید منابع تغذیه جداگانه برای هر دوربین در نظر بگیرید. به طور کلی، برای استفاده از تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته به دو مورد اساسی نیاز دارید. اولین مورد اطمینان از وجود کارت حافظه در دوربین بوده و دیگری، اطمینان از اتصال برق است.

فناوری ANR در دستگاه های ضبط ویدئویی NVR

همانطور که میدانید دستگاه nvr هم مثل دستگاه dvr برای ضبط اطلاعات دریافتی توسط دوربین های مداربسته استفاده میشود. تکنولوژی ANR به طور خودکار داده ها را از دوربین مداربسته IP دریافت کرده و در کارت حافظه (کارت SD) ذخیره میکند. پس از راه اندازی دورباره شبکه و اتصال به اینترنت، دستگاه NVR به طور خودکار داده های ذخیره شده را دوباره بازیابی میکند.

افزایش کارایی سیستم دوربین مداربسته

همانطور که دیدیم، تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته برای مکان‌هایی که امکان خرابی یا دستکاری وجود دارد، بسیار کاربردی و مفید است. زمانی که از این قابلیت استفاده کرده اما به فضای بیشتری از حجم کارت حافظه نیاز دارید، می‌توانید از راهکاری N+1 استفاده کنید. این قابلیت به شما این امکان را می‌دهد تا یک NVR مجزا به عنوان پشتیبان در سیستم داشته باشید. البته این قابلیت برای سیستم‌هایی طراحی شده و قابل استفاده است که دوربین‌های IP پیشرفته دارند.

برای استفاده از این قابلیت، باید در منوی تنظیمات ویژگی “Hot Spare” را فعال کنید که در آن یک NVR پشتیبان را تعیین کرده. سپس به تعداد دستگاه‌های ضبط کننده دلخواه لینک کنید. این دستگاه ضبط کننده پشتیبان قادر است تا در سریع‌ترین زمان دستگاه‌های اصلی آفلاین را تشخیص دهد. سپس ویدئوها را ذخیره کرده و در زمانی که دستگاه اصلی فعالیت خود را از سر گیرد، اطلاعات موجود را به آن انتقال می‌دهد.

سخن پایانی

با توجه به اینکه همیشه دلایلی وجود دارد که امنیت مد نظر را کاهش داده یا به حداقل برساند، تکنولوژی‌های مختلف کمک می‌کنند تا چنین این عواملی که ممکن است بیرونی یا درونی باشند، خنثی سازی شوند. تکنولوژی ANR نیز بر این اساس در ساختار دوربین‌های مداربسته جای گرفته است. با این حال اما در کنار رعایت همه این نکات، این تذکر را همواره به یاد داشته باشید که منبع تغذیه دوربین، هیچ گاه دچار مشکل نشود یا در جایی قرار بگیرد که این مشکل به حداقل برسد. در این مطلب سعی کردیم تا به طور کامل با نحوه کار این تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته آشنا شده و ببینیم که در چه مواقعی می‌توان از آن استفاده کرد.

به پست امتیاز دهید (سمت چپ 5 ستاره)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + هفت =